برگزاری نشست علمی کنگره بین‌المللی اندیشمندان قرآن پژوه؛ ترابط «قرآن و علوم انسانی اسلامی» با تمدن در «نظام معنایی گفتمان تمدن نوین اسلامی»

6b82239a-0c5e-4957-9436-da8e9761368e

برگزاری نشست علمی با عنوان ترابط «قرآن و علوم انسانی اسلامی» با تمدن در «نظام معنایی گفتمان تمدن نوین اسلامی»

مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن کشور وزارت و موسسه فرهنگی هنری بنیاد بین المللی گوهرشاد با همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار می کند. نشست علمی کنگره بین‌المللی اندیشمندان قرآن پژوه با ارائه: ترابط «قرآن و علوم انسانی اسلامی» با تمدن در «نظام معنایی گفتمان تمدن نوین اسلامی»

ارائه دهنده: دکتر نجمه نجم (استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلام الله علیها)

زمان: دوشنبه ۱۴۰۲/۰۷/۰۹ ساعت: ۱۰ تا ۱۲

مکان: سازمان مرکزی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم

حضور مجازی از طریق لینک: meet.quran.ac.ir/res شرکت برای عموم فرهیختگان و علاقمندان آزاد است.