معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

چهل و ششمین کرسی ترویجی با موضوع «ولیّ اذن در درمان»

کرسی ترویجی 46

چهل و ششمین کرسی ترویجی با موضوع «ولیّ اذن در درمان» با ارائه حجت‌الاسلام‌والمسلمین پورصدقی به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

چهل و ششمین کرسی ترویجی با موضوع «ولیّ اذن در درمان» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین رضا پورصدقی، پژوهشگر و دانشیار مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم‌السلام به عنوان ارائه دهنده این کرسی ترویجی است.

حجت الاسلام و المسلمین محمد جواد محمدی، استاد حوزه و پژوهشگر مرکز پژوهشی موسسه عالی فقه و علوم اسلامی به عنوان استاد ناقد و سرکار خانم فاطمه نظری، دانش آموخته سطح ۴ فقه و اصول جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها این کرسی به عنوان دبیر علمی در این کرسی حضور دارند.

این کرسی روز شنبه ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴ به صورت حضوری و مجازی در سالن نشست‌های علمی طبقه سوم ساختمان کتابخانه معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb۸۹۷yoy/ در این کرسی شرکت کنند.