دومین رویداد پژوهشی تمدید شد

اسلایدشو

تمدید دومین رویداد پژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع « شناخت مسائل و چالش‌های نگارش پایان نامه و رساله‌های علمی و ارائه راهکارها» اعلام شد.

دومین فراخوان رویداد پژوهشی از سلسله رویدادهای فصلی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع « شناخت مسائل و چالش‌های نگارش پایان نامه و رساله‌های علمی و ارائه راهکارها» اعلام شد.

در این رویداد، طلاب تمام سطوح جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از جمله طلاب ایرانی، غیرایرانی، حضوری، غیرحضوری و مجازی، دانش آموختگان، اساتید و پژوهشگران می‌توانند در این رویداد شرکت کنند.

آشنایی با روش تحقیق میدانی، آشنایی با مفاهیم پایه ای آمار و آشنایی با مهارت‌های رایانه ای از جمله شرایط لازم برای پذیرش متقاضیان در گام اول پیش رویداد پژوهشی است.

اولویت پذیرش با نگارندگان آثار تحلیلی است و علاقه مندان می‌توانند از طریق سامانه http://forms.jz.ac.ir/f_۱۱۹  در این فراخوان شرکت کنند.

ثبت نام در دومین رویداد پژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از ۶ آذر آغاز شده و تا 30 آذر ۱۴۰۲ تمدید شد.

کانال رویدادهای فصلی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با نشانی  roydadjamee@ در پیام رسان ایتا فعال است.