نشست علمی پژوهشی «بازخوانی امر به معروف و نهی از منکر در علوم انسانی با رویکرد روانشناسی اجتماعی»

123

نشست علمی پژوهشی « بازخوانی امر به معروف و نهی از منکر در علوم انسانی با رویکرد روانشناسی اجتماعی» به همت معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و با همکاری پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر برگزار می‌شود.

در این نشست علمی پژوهشی، جناب آقای دکتر محمد دین محمدی(مسئول گروه مطالعات اجتماعی پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر) و سرکار خانم شیما میان محله(مسئول گروه مطالعات زنان پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر) به تبیین محورهای بازخوانی امر به معروف و نهی از منکر در علوم انسانی با رویکرد روانشناسی اجتماعی می پردازند.

این نشست روز یکشنبه 1 دی ساعت 11 تا ۱۲ در طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام تشکیل می‌شود.