برگزاری کرسی ترویجی «تبیین دلالت‌های تربیتی فرایند نسخ در قرآن»

photo_2020-08-23_10-53-33

کرسی ترویجی با عنوان «تبیین دلالت‌های تربیتی فرایند نسخ در قرآن» بدون حضور پژوهشگران در پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

دوازدهمین کرسی آزاداندیشی جامعه الزهرا علیهاالسلام با عنوان «تبیین دلالت‌های تربیتی فرایند نسخ در قرآن» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری برگزار می‌شود.

خانم دکتر طاهره عبداللهی به عنوان ارائه دهنده و جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین علوی مهر به عنوان ناقد کرسی ترویجی هستند، همچنین سرکا خانم شمسی کرمی، دبیری علمی این کرسی را به عهده دارد.

این کرسی روز چهارشنبه 5 شهریور، ساعت 10 تا ۱2 بدون حضور طلاب در پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت شرکت در جلسه به صورت مجازی و آنلاين می‌توانند از طریق لینک https://adobevu2.jz.ac.ir:443/r2eufirwi73/  اقدام کنند.