1621100

تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و دانشگاه معارف اسلامی منعقد شد. این تفاهم‌نامه به منظور توسعه تعامل و همکاری‌های مشترک علمی پژوهشی و آموزشی در رابطه با گسترش و تولید معارف و علوم اسلامی تدوین شده است.

این تفاهم‌نامه فی ما بین دانشگاه معارف اسلامی به نمایندگی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر روح‌الله شاکری زواردهی، رییس دانشگاه معارف اسلامی  و حوزه علمیه خواهران جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به نمایندگی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سید محمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام منعقد شد.
به موجب این تفاهم‌نامه و به منظور اجرای بهینه تعهدات، کمیته مشترکی از نمایندگان طرفین تشکیل شده تا پس از تصمیم‌گیری در خصوص اجرایی شدن هر یک از بندها و برنامه‌ها، اقدامات لازم برای اجرای مفاد تفاهم‌نامه به مرحله اجرا درآید.
این تفاهم نامه که تا 5 سال معتبر خواهد بود، در 4 ماده و 14 بند تدوین و تصویب شده است و در صورت موافقت طرفین قابل تمدید خواهد بود.