از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود؛

کرسی آزاداندیشی «جلوه قدرت الهی در بیماری‌های فراگیر با محوریت کرونا»

پوستر 15کرسی آزاد اندیشی

کرسی آزاداندیشی «جلوه قدرت الهی در بیماری‌های فراگیر با محوریت کرونا» با ارائه خانم دکتر طاهره ماهروزاده در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

کرسی آزاداندیشی «جلوه قدرت الهی در بیماری‌های فراگیر با محوریت کرونا» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام و با همکاری گروه پژوهشی تفسیر پژوهشگاه مطالعات اسلامی برگزار می‌شود.

سرکار خانم دکتر طاهره ماهروزاده به عنوان ارائه دهنده این کرسی و سرکار خانم دکتر مرضیه حسینی کاشانی، ناقد این کرسی است، همچنین سرکارخانم خدیجه حسین زاده، دبیر علمی این کرسی را به عهده دارد.

این کرسی آزاداندیشی روز زمان: یک شنبه 99/12/17 از ساعت ۸ تا ۱۰ به صورت حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سالن جلسات طبقه سوم پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

همچنین امکان برگزاری این جلسه به صورت مجازی فراهم شده و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوندhttp://online.jz.ac.ir/rbhyyb۸۹۷yoy در این جلسه شرکت کنند.