نخستین شماره نشریه داخلی «گذرگاه» منتشر شد

گذرگاه

نخستین شماره از نشریه داخلی «گذرگاه» به همت گروه انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

در این شماره از نشریه، 5 مقاله با عناوین «بررسی و نقد گزارش صلح امام حسن علیه السلام براساس کتاب الامامه و السیاسه» لیلا همایون فرد (دانش پژوه سطح چهار تاریخ اسلام)؛ «علامه محمد باقرمجلسی؛ نماد اتحاد دین و سیاست» مریم صفری (دانش پژوه سطح سه تاریخ اسلام)؛ «نقش عنصر زمان در سیره سیاسی امام صادق علیه السلام» علی امامی (استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران) و سیده زهرا محمدی (دانش پژوه سطح سه تاریخ اسلام)؛ «تحلیلی بر دیدگاه خانم آنه ماری شیمل درباره اسلام» فاطمه میری فرد (دانش پژوه سطح سه تاریخ اسلام )؛ «بررسی سیر روند گسترش مذهب شافعی در اندونزی» فاطمه شکیب رخ (دانش آموخته سطح سه تاریخ اسلام)؛ ارائه شده است.

گفتنی است؛ انجمن‌های علمی ـ پژوهشی با هدف حمایت، تقویت و ترویج فرهنگ پژوهش و ارتقای روحیه و بنیه علمی طلاب مستعد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام فعالیت های خود را از اردیبهشت ماه 97 آغاز نموده اند.

دریافت تصویر خبر