سلسله کارگاه های دانش افزایی

کارگاه «آشنایی با اصول سخنوری و فن بیان»

کارگاه « آشنایی با اصول سخنوری و فن بیان» از سلسله کارگاه های دانش افزایی برگزار می شود.

در راستای اولین رویداد پژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، کارگاه « آشنایی با اصول سخنوری و فن بیان» از سلسله کارگاه های دانش افزایی از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

در این کارگاه، جناب آقای دکتر حسن فانیدپور مسئول اداره طراحی و تدوین آموزشی حوزه‌های علمیه خواهران به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این کارگاه روز یکشنبه 6 شهریور ساعت ساعت 10 تا 11:30  به صورت مجازی و حضوری در سالن نشست‌های علمی پژوهشی معاونت پژوهش واقع در طبقه سوم ساختمان کتابخانه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

با توجه به محدود بودن تعداد شرکت کنندگان، لینک کارگاه فقط در اختیار افراد ثبت نام کننده در اولین رویداد پژوهشی قرار می‌گیرد.

کارگاه «آشنایی با اصول سخنوری و فن بیان»