تجلیل از سه دانش‌آموخته جامعه الزهرا(س) در آیین اختتامیه بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه

کتاب سال حوزه

در آیین اختتامیه بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه، خانم صدیقه محمدی در بخش «کتاب» و خانم‌ها نرجس السادات محسنی و سیده معصومه تقوی در بخش «پایان نامه» مورد تجلیل قرار گرفتند.

همزمان با آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی، آیین اختتامیه بیست و پنجمین همایش کتاب سال و هفتمین جشنواره مقالات علمی حوزه با سخنرانی آیت الله العظمی سبحانی و آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور در سالن همایش‌های مدرسه عالی دارالشفاء قم برگزار شد.

در این مراسم، سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، معاونان فرهنگی و پژوهش و برخی مسئولان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور داشتند.

در این مراسم با معرفی ۳ برگزیده، ۲۱ شایسته تقدیر و ۳۲ شایسته تحسین به ایستگاه پایانی رسید، خانم صدیقه محمدی در بخش «کتاب» و خانم‌ها نرجس السادات محسنی و سیده معصومه تقوی در بخش «پایان نامه» مورد تجلیل قرار گرفتند.