ارائه مشاوره‌های پژوهشی به صورت غیرحضوری

کتابخانه

مشاوره‌های پژوهشی کتابخانه جامعه الزهرا علیهاالسلام در ایام کرونایی به صورت غیرحضوری انجام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، با توجه به ایام کرونایی و اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در کشور، مشاوره‌های پژوهشی کتابخانه جامعه الزهرا علیهاالسلام به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

مدیریت کتابخانه جامعه الزهرا علیهاالسلام زیر نظر معاونت پژوهش در اطلاعیه ای به اعضای این کتابخانه اعلام کرد: «با توجه به ضرورت حفظ فاصله گذاری اجتماعی، ارائه مشاوره‌های کتابشناختی و پژوهشی تا اطلاع ثانوی به صورت غیر حضوری برگزار می‌شود.

اعضای محترم کتابخانه جهت هماهنگی ارتباط با اساتید مشاور، می‌توانند از ساعت ۷ الی ۱۴ با شماره ۳۲۱۱۲۱۹۸ تماس بگیرند».

در این اطلاعیه، ساعت حضور اساتید مشاور در کتابخانه اعلام شده است که اعضای کتابخانه می‌توانند با توجه به جدول زمان بندی با مشاوران در ارتباط باشند.

اساتید مشاور