فراخوان عضویت انجمن های علمی حوزه

فراخوان عضویت انجمن علمی حوزه

دفتر انجمن های علمی پژوهشی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها وابسته به انجمن علمی حوزه در گرایش های مختلف عضو می پذیرد.

دفتر انجمن های علمی پژوهشی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها وابسته به انجمن علمی حوزه به صورت پیوسته، وابسته و افتخاری در گرایش های فقه و حقوق اسلامی، قرآن پژوهی، تاریخ پژوهان، مهدویت، تعلیم و تربیت اسلامی، کلام اسلامی، زن و خانواده و معرفت شناسی عضو می پذیرد.

از جمله مزایای عضویت در انجمن های علمی حوزه  1. استفاده از امکانات و مزایای انجمن ها 2. صدور گواهی پژوهشی برای اعضای فعال 3. حمایت مالی و تجلیل از اعضای فعال 4. مشاوره پژوهشی جهت نگارش مقاله و پایان نامه 5. انتشار مقالات در نشریه های انجمن 6. امکان ارتباط با اساتید برجسته و صاحب نظر 7. همکاری با انجمن های مراکز علمی  می باشد.

شرایط عضویت:

اعضاي پیوسته انجمن:دارا بودن حداقل مدرك سطح سه حوزوي و يا کارشناسي ارشد (افراد مذکور بايد گرايش تخصصي مرتبط با زمینه فعالیت انجمن را دارا باشند. در غیر اين صورت داراي يك تألیف و يا سه مقاله معتبر علمي در زمینه مذکور باشند ) اعضاي وابسته: دارا بودن مدرك سطح دو حوزوي يا کارشناسي با گرايش تخصصي مرتبط با زمینه فعالیت انجمن اعضای افتخاری: دارای مدارک پایین تر و یا غیر مرتبط با گرایش انجمن

مدارک لازم جهت عضویت:

1. تصویر آخرین مدرک تحصیلی حوزوی؛

2. ارائه مدرک تحصیلی سطح 3 و4 برای اعضای پیوسته و سطح 2 برای اعضای وابسته؛

3. مدارك هويتي (عکس، شناسنامه و کارت ملي)

4. تکمیل فرم ثبت نام ارسال فرم و کلیه مدارک به آیدی anj1402@

در صورت نیاز می توانید با شماره 32112484 از ساعت 8 الی 12 تماس حاصل فرمایید.

دانلود فرم ثبت نام