آغاز فراخوان هفتمین جشنواره بانو امین(ره)

جشنواره بانو امین(ره) برای هفتمین سال متوالی در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

هفتمین جشنواره بانو امین تیرماه99

این جشنواره با هدف انسجام بخشی به پژوهش ها و پایان نامه های دانش آموختگان و تقویت بنیه پژوهشی طلاب برگزار می‌شود.

در این جشنواره، پایان‌نامه‌های دفاع شده سطح ۳ طلاب مراکز حوزوی خواهران (99-98)، مقالات چاپ‌شده یا برگزیده در جشنواره‌ها و همایش‌های ملی و فراملی (99-98) و مقالات طلاب در تمامی سطوح(دو، سه، چهار) با شرط  عدم شرکت در سایر همایش ها و جشنواره ها  قابل پذیرش هستند.

بخش ویژه این جشنواره با موضوع شعار سال «جهش تولید» با محورهای ذیل می باشد:

• جهش تولید در علوم اسلامی - انسانی؛ ظرفیت های حوزه های علمیه
  • جهش تولید در عرصه های آموزشی/فرهنگی/پژوهش؛ راهکارها و موانع
  • جهش تولید محتوا در فضای مجازی؛ اولویت ها و راهکارها

مهلت ارسال آثار تا 31 تیرماه 99 میباشد و پژوهشگران جهت شرکت در این جشنواره میبایست فرم ثبت نام را تکمیل کرده و همراه با اثر خود به صورت فایل word و یا  PDFبه نشانی banooamin.pajoohesh@jz.ac.ir ارسال کنند.

جهت دریافت فرم ثبت نام این پیوند را فعال کنید.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۴۸۴ تماس بگیرند.

پیام رسان سروش: