فراخوان عضویت انجمن های علمی حوزه

فراخوان عضویت انجمن علمی حوزه دفتر انجمن های علمی پژوهشی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها وابسته به انجمن علمی حوزه در گرایش های مختلف عضو می پذیرد.

فراخوان شرکت در دهمین جشنواره بانو امین(ره)

دهمین جشنواره بانو امین همین جشنواره بانو امین(ره) با محورهای ویژه «جهاد تبیین» و «اصلاح سبک اقتصادی خانواده در راستای شعار سال (مهار تورم رشد تولید)» ویژه اساتید، طلاب و دانش‌آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری گروه آموزشی تربیتی مطالعات زن و خانواده برگزار می‌کند:

میزگرد بررسی لایه پیشگیری از خشونت زنان میزگرد علمی «بررسی ابعاد مختلف لایحه پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقاء امنیت آنان» به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار می‌کند:

نشست علمی «گونه‌ها و مسأله‌شناسی جریان های انحرافی معاصر مهدویت»

گونه ها و مسئله شناسی جریان نشست علمی «گونه‌ها و مسأله‌شناسی جریان های انحرافی معاصر مهدویت» با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهبازیان در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

میزگرد تخصصی «راهکارهای ایجاد ارتباط بین تدریس و پژوهش»

میزگرد میزگرد تخصصی «راهکارهای ایجاد ارتباط بین تدریس و پژوهش» با حضور اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها همزمان با سالروز گرامیداشت مقام معلم برگزار می‌شود.