مراسم اختتامیه همایش کتاب سال بانوان ۳۰ آبان برگزار می‌شود

آقای برهانی دبیر اجرایی همایش با بیان اینکه مراسم اختتامیه همایش کتاب سال بانوان ۳۰ آبان ساعت ۹ تا ۱۲ در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود، گفت: آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور سخنران ویژه این مراسم خواهد بود.

ارسال ۳۰۰ اثر به دبیرخانه سومین همایش کتاب سال بانوان

1 خانم حقانی با بیان اینکه همایش کتاب سال بانوان متمرکز بر مباحث زن و خانواده است، گفت: حدود ۳۰۰ اثر در گروه‌های علمی و موضوعات مختلف به دبیرخانه همایش ارسال شده که بیشترین آثار دریافتی در گروه علمی زن و خانواده است.

‌ پژوهش در حوزه‌های علمیه همزاد تحصیل و تدریس بوده است/ لزوم توجه ویژه به عرصه پژوهش بانوان جهان اسلام

6360e6ef10ddb-500x333 خانم برقعی با تأکید بر لزوم توجه ویژه به عرصه پژوهش بانوان جهان اسلام، گفت: دستاوردهای سیستم آموزشی موفق، پژوهشگران و آثار پژوهشی ماندگاری است که به حل مسائل روز و پیش روی اجتماع می‌پردازد، به همین دلیل، جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بر همایش کتاب سال بانوان تأکید دارد.

با حضور مدیر جامعه‌الزهرا(س)؛

مراسم اختتامیه نخستین رویداد پژوهشی جامعه الزهرا(س) برگزار شد

اختتامیه رویداد پژوهشی 6 - Copy مراسم اختتامیه نخستین رویداد پژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور سرکار خانم برقعی و جمعی از مدیران و مسئولان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها همراه با تجلیل از برگزیدگان این رویداد برگزار شد.