استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا(س) پاسخ داد:

قاعده «حریم حمی» چگونه به کمک تقویت کانون خانواده می‌آید؟

خانم سلطان محمدی نشست علمی «کاربست قاعده حریم حمی در حفاظت از کانون خانواده با تاکید بر عوامل برون خانوادگی» به صورت برخط در بخش حوزوی سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار شد.

جشنواره نوآوری‌های تبلیغی "جنات"

جشنواره جنات نهادهای عالی حوزوی با هدف ارتقاء سطح و جایگاه تبلیغ دینی، جشنواره نوآوری‌های تبلیغی را برگزار می‌کند. با همکاری مبلغان ارجمند، فعالیتهای تبلیغی موثر، شناسائی و حمایت شده و ضمن بررسی علمی و استخراج یا تدوین الگو برای فعالیت‌ها، زمینه توسعه میدانی آنها فراهم می‌شود.

تجلیل از سه دانش‌آموخته جامعه الزهرا(س) در آیین اختتامیه بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه

کتاب سال حوزه در آیین اختتامیه بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه، خانم صدیقه محمدی در بخش «کتاب» و خانم‌ها نرجس السادات محسنی و سیده معصومه تقوی در بخش «پایان نامه» مورد تجلیل قرار گرفتند.

فراخوان پویش تجربه نگاری

Untitled-1 فراخوان پویش تجربه نگاری «ثبت تجربیات نگارش پایان نامه و رساله ی علمی» (چالش ها، موانع و مشکلات)