صدو سی و پنجمین شماره فلصلنامه «مطالعات قرآنی نامه جامعه» منتشر شد

جلد 135 copy صدو سی و پنجمین شماره فلصلنامه «مطالعات قرآنی نامه جامعه» منتشر شد به گزارش معاونت پژوهش، صدوسي و پنجمین شماره فصلنامه مطالعات قرآنی نامه جامعه منتشر شد. در این شماره مقالاتی با این عناوین در اختیار دانش پژوهان قرار گرفته است.

معرفی‌کتاب «تاریخ قیام و مقتل جامع سید الشهدا ج1 »

photo_2021-08-10_12-23-42 معرفی‌کتاب تاریخ قیام و مقتل جامع سید الشهدا ج1 اثر شایسته تقدیر در شانزدهمین دوره کتاب سال حوزه زیر نظر «استاد مرحوم مهدی پیشوایی» رئیس گروه تاریخ موسسه امام خمینی(ره)

فراخواه هشتمین جشنواره بانو امین (ره) تا پایان شهریورماه 1400 تمدید شد

photo_2021-07-17_10-08-28 جشنواره بانو امین(ره) به منظور تکریم آثار برگزیده اساتید، طلاب و دانش‌آموختگان و تلاش در راستای ایجاد فضای سالم برای رقابت پژوهشی، برگزار می‌ شود.

کتاب «سلامت مادر و کودک در دوران بارداری و شیردهی» نوشته اشرف پهلوانی قمی توسط انتشارات جامعة الزهرا علیهاالسلام چاپ و منتشر شد.

کتاب سلامت مادر و کودک این کتاب توسط سرکار خانم اشرف پهلوانی قمی در 248صفحه رقعی و در 500 نسخه توسط انتشارات جامعة الزهرا ـ علیهاالسلام ـ چاپ و منتشر شده است.

کتاب « راهنمایی عقیدتی فطرت محور » توسط انتشارات جامعة الزهرا علیهاالسلام چاپ و منتشر شد.

photo_2021-07-18_09-23-56 کتاب « راهنمایی عقیدتی فطرت محور با ذکر نمونه های تجربی» توسط جمعی از اساتید و پژوهشگران اداره پاسخ به سوالات و حوزه آزاد جامعه الزهرا سلام الله علیها در 336صفحه وزیری و در 500 نسخه توسط انتشارات جامعة الزهرا ـ علیهاالسلام ـ چاپ و منتشر شده است.

چهاردهمین شماره دوفصلنامه علمی پژوهشی «مطالعات اسلامی زنان و خانواده» به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

مطالعات زنان 14  نهایی به گزارش روابط عمومی، چهاردهمین شماره دوفصلنامه علمی پژوهشی «مطالعات اسلامی زنان و خانواده» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

کتاب بانوی اول؛ زندگینامه حضرت خدیجه (س)

photo_2021-07-13_11-45-48 معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده» به منظور آشنایی مدیران و کارکنان دولت با شخصیت تأثیرگذار حضرت خدیجه(س) و تبیین نقش والای ایشان به عنوان اولین بانوی مسلمان در ترویج فرهنگ اسلامی و الگوسازی رفتاری در ابعاد مختلف زندگی، به عنوان یک زن خودساخته، مستقل، فعال اقتصادی و اجتماعی موفق و نمونه بارز مهربانی، انسانیت، مدیریت، مسئولیت پذیری، توجه به ایتام و مساکین، توجه به انصاف و گذشت و امانتدار، اقدام به انتشار کتاب «بانوی اول(روایتی تاریخی-داستانی از زندگانی ام المومنین حضرت خدیجه (س)) » کرد.

photo_2021-06-26_11-45-32 کتاب «نمایه چکیده نشست های علمی- پژوهشی جامعه الزهرا سلام الله علیها» توسط انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام چاپ و منتشر شد. کتاب «نمایه چکیده نشست های علمی- پژوهشی جامعه الزهرا سلام الله علیها» به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا ـ علیها السلام ـ چاپ شد.

photo_2021-06-26_13-49-36 ✨پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می نماید: وبینار بین المللی: تقریری نوین از برهان دکارت بر اصالت نفس A New Version of Descartes' Argument for the Principality of the Soul سخنران: پروفسور ریچارد سوئین برن Prof. Richard Swinburne (فیلسوف و استاد برجستۀ فلسفۀ دین دانشگاه آکسفورد)