در حاشیه رویداد پژوهشی جامعه الزهرا(س)برگزار می‌شود:

نمایشگاه عرضه مجموعه نرم‌افزارهای نور

نمایشگاه نور نمایشگاه عرضه مجموعه نرم افزارهای نور در حاشیه رویداد پژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه اساتید، پژوهشگران و طلاب برگزار می‌شود.

سلسله کارگاههای دانش افزایی

آشنایی با اسلوب و شیوه های ارائه علمی در کرسی های آزاد اندیشی کارگاه « آشنایی با اسلوب و شیوه های ارائه علمی در کرسی های آزاداندیشی» از سلسله کارگاه های دانش افزایی برگزار می شود.

معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام گاهنامه خبری افق پژوهش 3 را منتشر کرد.

گاهنامه خبری افق پژوهش 3 گزارشی اجمالی از فعالیت‌های معاونت پژوهش در سه ماهه اول سال 1401 است.

0 گاهنامه خبری افق پژوهش، نمایشگاهی است مکتوب از فعالیت‌ها، برنامه‌ها و اقدامات معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام که می‌کوشد تا گوشه‌ای از تلاش‌های انجام شده در این معاونت را به همراه محصولات پژوهشی تولید شده از سوی پژوهشگران، اساتید و طلاب این موسسه علمی به مخاطبان معرفی نماید.