سخنان نوروزی رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی نقشه راهی برای ما است/ مسئولان و همکاران برای انگیزه‌بخشی و امیدآفرینی در جامعه‌الزهرا(س) تلاش کنند

برقعی دکتر برقعی گفت: سخنان نوروزی رهبر معظم انقلاب مدظله العالی نقشه راهی است که رهبر فرزانه انقلاب برای ما ترسیم می‌کنند و راهبردهایی است که همه موظفیم برنامه‌های خود را بر اساس آن تنظیم کنیم.

فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی با همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی برگزار می‌کند:

«فراخوان دریافت ایده‌های سیاست‌گذارانه در حوزه زنان و خانواده با اولویت برنامه هفتم توسعه»

پوستر فراکسیون به منظور استفاده از ظرفیت‌های جامعه کارشناسی، فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی با همکاری مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، رویدادی را جهت دریافت ایده‌های سیاست‌گذارانه در حوزه زنان و خانواده با اولویت برنامه هفتم توسعه طراحی و رونمایی کرده است.

همایش ملی زن و مدیریت معنوی بحران

photo_2022-01-30_14-34-49 حوزه های علمیه خواهران ریحانه النبی (س) و الزهرا(س) شیراز با همکاری نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها برگزار میکند. (با درجه Isc و امکان چاپ مقالات در مجلات علمی پژوهشی)

کتاب «تاریخ و سیره حضرت زهرا سلام الله علیها» منتشر شد

photo_2022-02-03_11-46-01 کتاب «تاریخ و سیره حضرت زهرا سلام الله علیها » تألیف محمد جواد یاوری سرتختی و تدوین توسط ‌سرکار خانم مریم مشایخی دانش آموخته دوره تدوینگر متون درسی معاونت پژوهش توسط انتشارات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها چاپ و منتشر شد.

فراخوان دریافت مقاله دوفصلنامه " جستارهای تاریخ اسلام"

پوستر_فراخوان مقاله جستارهای تاریخی فراخوان دریافت مقاله انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه الزهرا (سلام الله‌علیها) با فراهم آوردن بستر مناسب جهت ثبت آثار پژوهشی پژوهشگران حوزه تاریخ اسلام، اقدام به چاپ دوفصلنامه " جستارهای تاریخ اسلام" نموده است.

کتاب «اعراب مشکل آیات قرآن» منتشر شد

photo_2022-01-27_11-47-11 از سوی انتشارات جامعه‌الزهرا(س)؛ کتاب «اعراب مشکل آیات قرآن» منتشر شد کتاب « اعراب مشکل آیات قرآن » تألیف محمد علی جوان و تدوین توسط ‌سرکار خانم اقدس رحيمي دانش آموخته دوره تدوینگر متون درسی معاونت پژوهش توسط انتشارات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها چاپ و منتشر شد.

کتاب «مباني عدالت اجتماعي در قرآن» منتشر شد.

photo_2022-01-25_12-19-01 این کتاب توسط حجت الاسلام و المسلمين حسن صادقي تدوين و توسط انتشارات جامعة الزهرا ـ علیهاالسلام ـ چاپ و منتشر شده است. این کتاب در چهار فصل تدوین شده و فصل اول با عنوان « مفاهيم»، فصل دوم«مباني ارزش شناسي عدالت اجتماعي»، فصل سوم « مباني خداشناسي عدالت اجتماعي» و فصل چهارم« مباني انسان شناسي عدالت اجتماعي» مي¬پردازد.

سایت نمایشگاه مجازی کتاب باز شد.

photo_2022-01-23_18-43-49 علاقه‌مندان از امروز می‌توانند وارد سایت دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران شده و کتاب‌های مورد نیاز خود را به بخش علاقه‌مندی‌های صفحه شخصی‌شان اضافه کنند.علاقه‌مندان برای بازدید و خرید کتاب می‌توانند به ketab.ir مراجعه کنند. امکان خرید کتاب‌ها از سوم بهمن‌ماه ۱۴۰۰ برای عموم مردم فراهم خواهد شد.

فراخوان شرکت در اولین جشنواره پاسخ برتر تمدید شد

photo_2022-01-24_20-00-03 ارسال آثار در قالب‌های علمی، ادبی، چندرسانه‌ای و تجسمی همراه با معرفی و تجلیل از فعالان و پیشگامان عرصه پاسخگویی به شبهات دینی مهلت ارسال آثار تا ۲۰ بهمن تمدید شد