محفل علمی «تجربیات پژوهشی (فرصتی برای انتقال تجربه‌های پژوهشگری به طلاب)»

کارگاه « آشنایی مقدماتی با نرم‌افزارهای تحلیل داده‌های کیفی MAXQDA و Nvivo جهت کدگذاری»(ویژه اساتید)

نشست علمی«آثار و پیامدهای فضای مجازی بر سبک زندگی خانواده»

نامگذاری روز دوم هفته پژوهش 1400 معاونت پژوهش با همکاری معاونت های فرهنگی تبلیغی و آموزشی تربیتی برگزار می کند. یکشنبه 1400/9/21 نشست علمی «بررسی راهبردهای ترویج عفت با تأکید بر صحیفه سجادیه» (ویژه طلاب و اساتید)

برنامه‌های هفته پژوهش معاونت پژوهش سال 1400

افتتاحیه هفته پژوهش شنبه 1400/9/20 افتتاحیه برنامه های هفته پژوهش با حضور معاون محترم پژوهش و تقدیر از برگزیدگان جشنواره بانوامین(ره) برگزار شد

معاونت پژوهش: هفته پژوهش، فرصت مناسبی است تا با بررسی دستاوردها و بازخوانی چالش‌های فراروی حوزه پژوهش

هفته پژوهش مبارک باد1400 بسمه تعالی «... يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ» 11/مجادله روزهای پایانی آذر،اگرچه نفس های آخرین پاییز برگ ریز است،اما بهاری برای رویش درخت زیبای دانش و عطر افشانی گل های باغ پژوهش به شمار می رود.

" کارگاه مقاله نویسی "

photo_2021-11-20_13-25-53 " کارگاه مقاله نویسی " ارائه: دکتر غلامحسن شیردل؛ عضو هیأت علمی گروه علوم کامپیوتر دانشگاه قم

تخفیف_ویژه_نورشاپ

جامع الاحادیث3.5 فرهنگ اصطلاحات علوم رجال شیعه

کارگاه روش‌ مطالعه سیستمی

photo_2021-11-06_13-15-50 کارگاه روش‌ مطالعه سیستمی(کارگاه مهارتی روش مطالعه مفهومی کُل‌به‌جُزء) همراه با گزیده‌ای از روش تحقیق و سیر مطالعاتی

فراخوان ثبت نام چهارمین دوره تربیت محقق

photo_2021-11-06_07-14-58 معاونت پژوهش جامعةالزهراسلام الله علیها به منظور ظرفیت‌سازی، پرورش استعدادهای پژوهشی محققان و رشد و بالندگی آنان در عرصه پژوهشگری، چهارمین دوره «تربیت محقق» را برگزار می‌کند.

photo_2021-10-29_16-20-11 معاونت پژوهش جامعه الزهرا به منظور حمایت و تقویت فرهنگ پژوهش در نشریات تخصصی و داخلی مقالات طلاب را می پذیرد. فراخوان مقاله برای تقویت روحیه پژوهش طلاب بوده و در مجلات زیر چاپ می شود: