فراخوان همایش و پویش حوزه و فضای مجازی

فراخوان فضای مجازی بسم الله الرحمن الرحیم فراخوان همایش و پویش حوزه و فضای مجازی با موضوعات: ✅1) حوزه و فضای مجازی؛ ✅2) معرفی حوزه و روحانیت؛ ✅3) آینده‌پژوهی فضای مجازی؛ ✅4) آموزش مجازی؛

قابل توجه اعضای محترم کتابخانه؛ افزایش کار کتابخانه از 7 صبح تا 18

DSC00207 قابل توجه اعضای محترم کتابخانه ساعت کاری کتابخانه تخصصی پژوهش و سالن مطالعه عمومی از شنبه مورخ 1400/3/22 به مدت یک هفته به صورت آزمایشی از ساعت ۷ الی 18 می باشد. در صورت استقبال اعضای محترم ، در مورد این افزایش ساعت کار تا پایان امتحانات تصمیم گیری خواهد شد.

کتاب «اخلاق انتخاباتی» گزیده بیانات حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی منتشر شده است.

اخلاق انتخاباتی کتاب «اخلاق انتخاباتی» گزیده بیانات حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی درباره‌ انتخابات به همّت مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی (دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای«مدّظّله العالی») منتشر شده است.

کتاب پاداش دنیوی و اخروی تبدیل پایان نامه به کتاب کتاب «پاداش های دنیوی و اخروی(بررسی مقایسه ای از منظر قرآن)» نوشته خانم فرزانه سبحانی توسط انتشارات جامعة الزهرا علیهاالسلام چاپ و منتشر شد. کتاب «پاداش های دنیوی و اخروی(بررسی مقایسه ای از منظر قرآن)» به همت معاونت پژوهشی جامعة الزهرا ـ علیها السلام ـ تدوین و چاپ شد.

کرسی ترویجی«بررسی سقط جنین در فقه امامیه و اسناد بین الملل» برگزار می‌شود

کرسی33 از سوی معاونت پژوهش با همکاری گروه علمی پژوهشی فقه و حقوق پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه‌الزهرا(س)؛ کرسی ترویجی«بررسی سقط جنین در فقه امامیه و اسناد بین الملل» برگزار می‌شود

انجمن علمی پژوهشی فقه و اصول معاونت پژوهش با همکاری مرکز تخصصی فقه و اصول جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

نشست علمی پژوهشی «‌تأملی در حکم تکلیفی و وضعی وسواس و ارائه راهکارهای عملی»

نشست علمی پژوهشی وسواس نشست علمی پژوهشی «‌تأملی در حکم تکلیفی و وضعی وسواس و ارائه راهکارهای عملی» با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین حیدری و دبیری علمی استاد یوسفی برگزار می‌شود.

رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا (س) تصریح کرد:

استنادات قرآنی اصول ارزشی بیانیه گام دوم انقلاب

602a252462507-500x333 حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابوالقاسم‌زاده ضمن تشریح استنادات قرآنی اصول ارزشی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: در این بیانیه، ارزش‌های زیادی مانند جهاد و تلاش، مبارزه با فساد، علم، معنویت و تقوا مطرح شده که همه برگرفته از آیات قرآن کریم است.