نشست بازخوانی تراث اهل سنت در مواجهه با مرجعیت علمی امام رضا علیه السلام

photo_2021-10-01_11-57-38 انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها با همکاری دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند: نشست بازخوانی تراث اهل سنت در مواجهه با مرجعیت علمی امام رضا علیه السلام

دوره‌مجازی‌امام رضا‌شناسی(معرفت)

photo_2021-09-29_10-03-40 با حضور اساتید برجسته کشوری ـــــ مزایای_دوره: 1️.کمک هزینه سفر به مشهد مقدس (برای ۸ نفر) 2️. بسته تبرکی رضوی (برای ۸۰ نفر) 3️. اعطای گواهی‌نامه پایان دوره از دانشگاه رضوی (به قبول شدگان در آزمون)

صدو سی و پنجمین شماره فلصلنامه «مطالعات قرآنی نامه جامعه» منتشر شد

جلد 135 copy صدو سی و پنجمین شماره فلصلنامه «مطالعات قرآنی نامه جامعه» منتشر شد به گزارش معاونت پژوهش، صدوسي و پنجمین شماره فصلنامه مطالعات قرآنی نامه جامعه منتشر شد. در این شماره مقالاتی با این عناوین در اختیار دانش پژوهان قرار گرفته است.

معرفی‌کتاب «تاریخ قیام و مقتل جامع سید الشهدا ج1 »

photo_2021-08-10_12-23-42 معرفی‌کتاب تاریخ قیام و مقتل جامع سید الشهدا ج1 اثر شایسته تقدیر در شانزدهمین دوره کتاب سال حوزه زیر نظر «استاد مرحوم مهدی پیشوایی» رئیس گروه تاریخ موسسه امام خمینی(ره)

کتاب «سلامت مادر و کودک در دوران بارداری و شیردهی» نوشته اشرف پهلوانی قمی توسط انتشارات جامعة الزهرا علیهاالسلام چاپ و منتشر شد.

کتاب سلامت مادر و کودک این کتاب توسط سرکار خانم اشرف پهلوانی قمی در 248صفحه رقعی و در 500 نسخه توسط انتشارات جامعة الزهرا ـ علیهاالسلام ـ چاپ و منتشر شده است.

کتاب « راهنمایی عقیدتی فطرت محور » توسط انتشارات جامعة الزهرا علیهاالسلام چاپ و منتشر شد.

photo_2021-07-18_09-23-56 کتاب « راهنمایی عقیدتی فطرت محور با ذکر نمونه های تجربی» توسط جمعی از اساتید و پژوهشگران اداره پاسخ به سوالات و حوزه آزاد جامعه الزهرا سلام الله علیها در 336صفحه وزیری و در 500 نسخه توسط انتشارات جامعة الزهرا ـ علیهاالسلام ـ چاپ و منتشر شده است.

چهاردهمین شماره دوفصلنامه علمی پژوهشی «مطالعات اسلامی زنان و خانواده» به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

مطالعات زنان 14  نهایی به گزارش روابط عمومی، چهاردهمین شماره دوفصلنامه علمی پژوهشی «مطالعات اسلامی زنان و خانواده» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

کتاب بانوی اول؛ زندگینامه حضرت خدیجه (س)

photo_2021-07-13_11-45-48 معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده» به منظور آشنایی مدیران و کارکنان دولت با شخصیت تأثیرگذار حضرت خدیجه(س) و تبیین نقش والای ایشان به عنوان اولین بانوی مسلمان در ترویج فرهنگ اسلامی و الگوسازی رفتاری در ابعاد مختلف زندگی، به عنوان یک زن خودساخته، مستقل، فعال اقتصادی و اجتماعی موفق و نمونه بارز مهربانی، انسانیت، مدیریت، مسئولیت پذیری، توجه به ایتام و مساکین، توجه به انصاف و گذشت و امانتدار، اقدام به انتشار کتاب «بانوی اول(روایتی تاریخی-داستانی از زندگانی ام المومنین حضرت خدیجه (س)) » کرد.

photo_2021-06-26_11-45-32 کتاب «نمایه چکیده نشست های علمی- پژوهشی جامعه الزهرا سلام الله علیها» توسط انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام چاپ و منتشر شد. کتاب «نمایه چکیده نشست های علمی- پژوهشی جامعه الزهرا سلام الله علیها» به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا ـ علیها السلام ـ چاپ شد.

photo_2021-06-26_13-49-36 ✨پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می نماید: وبینار بین المللی: تقریری نوین از برهان دکارت بر اصالت نفس A New Version of Descartes' Argument for the Principality of the Soul سخنران: پروفسور ریچارد سوئین برن Prof. Richard Swinburne (فیلسوف و استاد برجستۀ فلسفۀ دین دانشگاه آکسفورد)